Entrémattor - Leksand, Dalarna

Entrémattor | Entrélösningar

Entrémattan är det första steget i renhållningen

Entrémattor - Leksand, Dalarna

Att förstå grundprincipen med en entrématta är inte så svårt. Men som med allt annat så kan man alltid förbättra sina resultat genom att välja rätt sak till rätt plats. Vissa mattor passar olika bra beroende på vilken smuts du har utanför din entré.
Det optimala systemet börjar med en skrapmatta som tar den stora delen av smutsen, sedan kommer kombinationsmattan som tar fukt och större smutspartiklar och sist kommer torkmattan som tar upp resterande fukt och mindre smutspartiklar. Om du använder detta system så har du minimerat chansen för smutsen att ta sig in till dig. Naturligvis är det även en fråga om utrymme. Om du inte får plats så rekommenderar vi gärna det system som är optimalt för just din entré.

En inbjudande entré slutar inte vid skyltarna

Entrémattor - Eget motiv, logotyp

De flesta mattor finns i ett tillräckligt stort antal färger för att du ska kunna knyta den till ditt företags färgprofil. Vi levererar även printade mattor där du kan använda din logotyp eller önskat motiv.

Specialmattor

Yoga Elsäkerhetsmatta

Yoga Elsäkerhetsmatta är en skydd/isoleringsmatta mot elchock.Den skyddar användaren i miljöer där det finns risk för att exponeras för el såsom vid ställverk,kopplingscentraler, testlaboratorier m.m.


Yoga Elsäkerhetsmattan uppfyller kraven i normen BS921/1976 och är testad upp till 15.000 Volt.BS921/1976 fastställer att strömmen inte får överstiga 160mA/m2 och högsta testvärde uppmättes till104,65mA/m2 vid 15.000V. (se separat testprotokoll)

Yoga Stallmatta

Yoga Stall- och boskapsmatta för stallboxar, djurstallar och liknade miljöer där tung boskap vistas eller förflyttas. Ger ett mjukt och halkfritt underlag som skyddar djuren från halk- och nötningsskador från hårda golv.

Mycket slitstark matta som tål långvarigt slitage från boskapshovar. Enkel att rengöra/ spola av.

Yoga Golfmatta

Slagmatta med verklig gräskänsla. Den är unikt mjuk och skön att både stå och slå påvilket gör den extra skonsam mot axlar och armbågar vid slagträning. 25mm hög extremtslitstark nylontufft ger både gräskänsla och en unik mjukhet. Den passar både somslagmatta/teematta och som droppruta. Den behöver inget fyllnadsmaterial utan har rätt tyngdoch känsla inbyggd i mattan. Storlek 150x150cm

Yoga Skridsko/Gym-matta

Yoga Skridsko/Gym-matta är gjord av gummi, med hög slitstyrka och dess ljus- och temperaturtålighet är mycket hög för att klara tuffa miljöer.Yoga Skridsko/Gym-matta består av moduler (mitt-, kant och hörnbitar) som läggs i varandra för att täcka stora ytor. Kant- och hörnbitarna har fasadekanter för minskad snubbelrisk. Mattornas förhållandevis lätta vikt underlättar vid hantering och städning. Det täta ytskiktet förenklar underhållet och ger en lättstädad matta. Mattorna placeras direkt på underlaget och kräver inget för - eller underarbete.

Yoga Fallskyddsmatta

Yoga fallskyddsmatta är en stötdämpande matta speciellt framtagen för lekplatser, sport- och fritidsanläggningar där det finns risk för höga fall. Mattan är gjord av en speciell och mycket slitstark gummiblandning med en effektivt stötdämpande förmåga.

Ljus- och temperaturtålighet och slitstyrka är mycket hög för att klara tuffa utomhusmiljöer. Yoga fallskyddsmatta består av moduler om 100x100x4,5cm som kan läggas bredvid varandra utan kopplingselement för att täcka större ytor. Mattan är trots sin tjocklek lätt att skära till, för att anpassas kring stolpar och fästen. De kraftiga och tunga modulerna ligger still direkt på underlaget men kan även försänkas ner i markytan för ännu effektivare fäste.

Yoga fallskyddsmatta är testad enligt Europastandard EN-1177 av CST (Centre for Sports Technology) testcertifikat V-0709-A. Kritisk fallhöjd är 1,5 meter.

Walk N Clean

Walk-N-Clean är en specialmatta för entréer eller miljöer som har extra höga krav på damm- och smutskontroll. Den består av en halksäkrad bottenplatta med 60 st klisterark som samlar upp damm och smuts från skorna. Skorna blir mycket effektivt rengjorda från små smutspartiklar och damm. Arken river man av efterhand när de blir mättade med smuts.

Walk-N-Clean används i miljöer där man vill vara extra noga med att hålla damm och smutspartiklar borta. Laboratorium, sjukvård, dammkänslig industri eller vid hantering av livsmedel. Den passar även bra att använda vid husvisningar eller ombyggnationer där man t ex vill skydda nylagda golv.

Walk-N-Clean finns i två utföranden, dubbel eller enkel, när blocket är slut är det enkelt att montera på en refill.

Logga in

Logga in

Du som har ett kundnummer kan logga in här LOGGA IN

Städmaskiner Dalarna

Städmaskiner

Vi kan hjälpa dig att hitta en passande städmaskin utifrån dina behov och förutsättningar. Läs mer

Entrémattor Dalarna

Entrémattor

Entrémattan är det första steget i renhållning av golv. Läs mer

© 2015 Dala Depan